Blog voor een leven in balans

De weldaad van geraniumolie

Deze week ondervond ik enkele nachten de invloed van de laatste Volle maan van 2023. Hoe? Ik sliep onrustiger, had moeite met inslapen en ook het mediteren ging moeizamer. Het leek wel of ik meer moeite had met ontspanning en overgave.

Lees meer »

Mijn hooggevoelige lijf en voeten

Begin deze vakantie ging ik na lang aarzelen langs bij een voetreflexologe. Zelf was ik (nog) niet voldoende vertrouwd met wat dit allemaal kan doen en losmaken en dus ging de controlefreak in mezelf op zoek naar meer informatie. Ik kende het alleen vanuit mijn verleden in de kinderopvang, waarbij voetreflexologie wordt aangeraden bij jonge kinderen die hardnekkig kampen met sinusitus en oorpijn. 

Lees meer »

Liefde is de meest krachtige vibratie van het universum

Wanneer ik me eindelijk achter de PC zet om dit artikel te schrijven, nadert 14 februari met rasse schreden. Valentijnsdag is nooit mijn en ons ding geweest en mijn onuitgesproken afkeer van die ene dag, voel ik nu met heel mijn lijf en leden weer. Nooit eerder dacht ik erover na waarom ik deze dag niet speciaal vindt of overroepen, maar naar aanleiding van deze blog, ging ik voor mezelf op zoek. 

Lees meer »

Verkouden Neusjes, Weg Ermee!

De winter loopt voor mij op z'n eind. Ik voel dat de dagen langer worden, dat er meer licht aanwezig is. Ook al is het buiten grijs en grauw, de zon heeft al meer kracht wanneer ze zich laat voelen en ik geniet dubbel en dik van elke zonnestraal.

Lees meer »

Doen wat goed voelt

Starten met dit nieuwe avontuur, gewoon doen wat goed voelt. Dat is wat ik nu nodig heb om mijn leven weer in balans te krijgen. 

Lees meer »