Verzenden en retourneren

Hoeveel kost het verzenden van mijn pakje?

In België kost het verzenden van een pakje slechts 6,40 euro naar jouw thuisadres. Je krijgt ook een track & trace code toegestuurd. Vanaf 75 euro wordt je pakje gratis verstuurd!

Lijkt dit een groot bedrag? Ja, dat klopt, maar we doen dit bewust. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bovendien doet dit nadenken tot jouw ecologische voetafdruk. Je kan dan beter iets meer aankopen, dan 3 keer te moeten orderen. Bovendien kan je er ook voor kiezen je pakketje op te halen of te laten leveren in een Bpost afhaalpunt voor 5 euro.

Verzenden naar Nederland kost 11,60 euro en is gratis vanaf een bestelling van 100 euro.

  • Hoe lang moet ik wachten op mijn pakje?
    Pakjes worden drie keer per week verzonden, op maandag, woensdag en vrijdag.

Retour

  • Hoe retourneer ik een product?
    Stuur een mailtje naar info@elisbeth.be binnen de 14 dagen na je aankoop en vraag daar de retour aan. Je krijgt van ons een reourformulier dat je bij je pakje voegt.

Je kan steeds afzien van de aankoop (product ongebruikt en ongeopend) binnen 14 dagen na levering van je pakje. De retourkosten zijn dan wel voor jou. Dit met uitzondering van producten die speciaal voor jou besteld werden bij de leverancier en niet standaard in het aanbod zitten. Is er een fout gebeurd door Elisbeth, dan worden de retourkosten uiteraard voor jou betaald.