Wat is een afstemming?

Een afstemming is een uitwisseling van informatie vanuit het onderbewuste. Deze uitwisseling is een manier om contact te leggen met je ziel of die van je kind, tijdens een consult, maar ook van op afstand.

Jouw onderbewustzijn en mijn onderbewustzijn gaan met elkaar in afstemming, ze communiceren als het ware op een ander niveau met elkaar.

Het gaat hierbij om informatie die jouw ziel (of de ziel van je kind) aan mijn ziel doorgeeft omtrent blokkades, werkpunten, trauma's, onverwerkte zaken,...  Ik neem die informatie in me op en ze vertaal ze voor jou.  Het gaat om antwoorden die al diep binnen in jou liggen en die je dus eigenlijk zelf al weet of in je hebt, maar zich niet altijd duidelijk vertalen.

Je ontvangt tips en manieren om met de verkregen informatie aan de slag te gaan, maar het is je eigen VRIJE WIL om deze informatie al dan niet te verwerken tot bruikbare punten.

 

Hoe gebeurt zo een informatie -uitwisseling dan?

Dit gebeurt door energie. 

Elke mens, elk wezen, elk dier, maar ook elke plant, bloem, boom of steen is energie en heeft energie. Op die manier is het hele Universum met elkaar verbonden en wisselen we vaak ook energie uit. Zo ook het doorgeven van informatie.

 

Waarom kan je dit?

Iedereen kan dit. Leren luisteren naar je diepere stem, je onderbewuste, je ziel. Het vraagt oefening en een fijne gevoeligheid, maar je kan dit ontwikkelen. Je leert als het ware spreken met jezelf of iemand anders op een ander niveau. Je vertrouwt op je intuïtie, je buikgevoel.

 

Afstemmingen zijn vaak heel emotioneel omdat ze moeilijke zaken toch helder aan het licht brengen. Ze geven antwoorden op dingen waar je mee zit en brengen verduidelijking rond patronen.

Je kan zelf aangeven waar je meer verduidelijking over wil, maar je kan ook gewoon een algemene afstemming vragen voor jou op die moment in je leven. 

Ik werk op afstand graag met een foto. Een gezicht op een naam kleven, geeft mij een duidelijkere connectie.


Bij een persoonlijk consult kan jezelf notities nemen, indien je dit wenst. Bij een afstemming op afstand krijg je alles via mail toegestuurd. 

Kostprijs?

55 euro voor een persoonlijke afspraak (een consult duurt ongeveer 1 uur)

50 euro voor een afstemming op afstand (hierbij stuur je alles door en neem ik een rustig moment om me de afstemming eigen te maken)

Een afspraak maken doe je hier:  Afspraak maken