Regelmatig worden door mij workshops aangeboden rond de thema's waarmee ik bezig ben.

Al deze workshops hebben als doel jou op weg te helpen, jou te ondersteunen in je leven naar balans.

  • Workshop Edelstenen en kristallen leren kennen voor beginners: Deze korte workshop van ongeveer 2u dompelt je onder in de wereld van de edelstenen en kristallen. De workshop is een initiatie en bedoeld voor de beginner. Weet je zelf al veel van edelstenen en zet je deze al in in je dagelijks leven? Dan is deze workshop waarschijnlijk voor jou niet zo interessant.  Wat mag je verwachten? Korte introductie met de oorsprong van edelstenen, uitleg rond de werking van de meest voorkomende edelstenen, edelstenen leren kiezen aan de hand van een oefening, reinigen en opladen van jouw edelstenen, gezellig tasje koffie/thee met taart, aan de slag met je eigen crystal grid (edelsteenritueel), afsluit met gezellige babbel. De workshop voor volwassenen: geeft je naast de uitleg en informatie, ook jouw eigen crystal grid met basiskristallen cadeau. Deze mag je mee naar huis nemen, zodat je thuis ook aan de slag kan. Uiteraard zijn er ook veel andere edelstenen en kristallen ter beschikking, die je kan uitkiezen en aanschaffen. Kostprijs 35 euro incl grid
  • Workshop Edelstenen en kristallen leren kennen voor kinderen of tieners' : Deze korte workshop van ongeveer 2u dompelt je onder in de wereld van de edelstenen en kristallen. De workshop is een initiatie en bedoeld voor de beginner. De uitleg wordt uiteraard aangepast aan de leeftijdsgroep. Wat mag je verwachten? Korte introductie met de oorsprong van edelstenen, uitleg rond de werking van de meest voorkomende edelstenen, edelstenen leren kiezen aan de hand van een oefening, reinigen en opladen van jouw edelstenen, glaasje fruitsap en cake, aan de slag door het  maken van je eigen edelsteenarmband, afsluit met gezellige babbel.  Kostprijs 30 euro inclusief armband
  • Workshop Hoog gevoeligheid en aromatherapie: In deze workshop krijg je kort een beschrijving van wat hoog gevoeligheid is, kaarten we een aantal struikelblokken aan en gaan we op zoek naar ondersteuning. We maken van jouw hoog gevoeligheid jouw kracht! We werken met een geurenpallet dat afgestemd is op mensen met HSP of prikkelgevoelige mensen. Je gaat zelf aan de slag en leert de producten inzetten. Inbegrepen zit een boekje rond hoog gevoeligheid, producten voor een voetenbadje met himalaya zout, Self Love olie en edelsteen. Kostprijs 55 euro, inclusief boekje, informatiepakket en testkit oliesprays.
  • Workshop 'Welk zielstype ben jij? Aromatherapie en jouw zielstype: Workshop waarin je zelf op zoek gaat naar jouw levenspad, naar jouw zielstype. We maken kennis met een aantal geuren in de aromatherapie en leggen uit welke zielstypes er zijn. Geloof jij in vorige levens? Heb je voeling met het Hogere Zelf of het Universum? Of misschien wil je het allemaal leren kennen en ontdekken? We gaan door middel van aromatherapie en testbuisjes op ontdekking welke geur bij jou past en welke geur jou kracht geeft. Ontdek je eigen zielstype en laat de geur je de weg wijzen! Kostprijs 55 euro. Inbegrepen is de juiste essentiële olie voor jouw ziel, informatiemapje en geursteentje.
  • Cursus 'Vrouwenverbinding in de Natuur -Godinnentijd!': 4 delige lesreeks waarin je verbinding leert maken met de aarde en andere vrouwen, met je lichaam, met je wortels en je schaduwkant, met de kosmos en de Godin in jou. Deze cursus vindt voornamelijk buiten plaats (tenzij het weer extreem is) en leert ons echt weer te verbinden Met Moeder Aarde. De gaan om met de begrippen 'gronden', 'voelen', 'heling'. Kostprijs 225 euro. Inbegrepen cursusmateriaal, edelsteen en plantje. Data: maandag 22/04/24, maandag 6/05/24, maandag 27/05/24 en maandag 10/06/24. Telkens van 9u30 tot 12u30. (maximum 6 personen)

Ik kies bewust voor een kleinere groep, omdat de workshop plaatsvind in mijn huiskamer. Gezelligheid troef, maar er is niet zoveel ruimte en dus houd ik het graag rustig. De workshops voor volwassenen zijn geschikt voor mensen vanaf 16jaar. De kinder -en tienerworkshop is telkens per leeftijd opgedeeld.

Heb je interesse of wil je inschrijven? Vul dan snel onderstaand formulier in. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmailtje met de overschrijvingsmogelijkheden (inschrijven = gedeeltelijke betaling vooraf) of eventueel de mogelijkheid voor de wachtlijst (afhankelijk van het succes).